Wood-Mizer Norge

Velkommen til den norske nettsiden til Wood-Mizer Industries – verdenslederen i transportable og stasjonære sager med smale blad og markeder for båndsagblad.

Med trevirke kan vi bygge en bedre verden for millioner av mennesker, i dag og i morgen. Bærekraft og lønnsomhet er et oppnåelig mål med innovative trebearbeidingsløsninger fra Wood-Mizer. 


Med Wood-Mizer kan du skjære en hvilken som helst type tre hvor som helst.

Wood-Mizer Industrier utstyrer den moderne treprodusent med smartere produkter som øker lønnsomhet og fremmer bærekraft. De første grunnleggende modellene har utviklet seg til svært avanserte maskiner som er i stand til å skjære all slags trevirke på alle kontinenter

Den profesjonelle oransje linjen av sager og utstyr gir et bredt utvalg av muligheter for små virksomheter og enkeltpersoner.

Industrielle sager og Smart Tømmerskur linjer er egnet til produksjon på kommersielt nivå, mens de iboende fordelene til blad med tynne snitt fortsatt benyttes – lavere driftskostnader og høyere utbytte fra hver stokk.

Sager med brede båndsagblad bygd for pålitelig produksjon også i fjerntliggende strøk er det nyeste framskritt i Wood-Mizers linje. Andre forskjellige produkter omfatter kløvsager, kantverk, høvelmaskiner, kappsager, utstyr for materialhåndtering med mere.


Silvan Flooring
Boards
Customer with WM1000


Moderne produksjon 

Moderne produksjonsanlegg i De Forente Stater og Europa garanterer maksimum kvalitet til en rimelig pris – hvor som helst i verden. Førsteklasses stål og komponenter av høyeste kvalitet er overordnet. Produksjon etter Lean-prinsippene og kontinuerlige forbedringer i alle avdelinger finner hele tiden nye måter å videreutvikle prosesser, kvalitet og hastighet på. Nitid kvalitetskontroll og konstant forbedring er iverksatt i hvert trinn av produksjonen, fra den første ide og utvikling til sluttmontering av hver enkelt enhet.

Welding
Production
Welding

60 000+ kunder over hele verden

De fleste kundene er små virksomheter som livnærer sin familier ved å levere bærekraftig og lokalt vokst trevirke til sin region. Bønder, trearbeidere og håndverkere kan skjære trevirke for sine egne spesielle behov til støtte for sine egne foretak. De utvikler aktivt sine lokale økonomier, skaper jobber og forbedrer levestandarden i alle verdenshjørner.

Framtiden

Vi prøver å hjelpe deg til å gjøre det riktige valget som passer dine egne planer, om enn de er ærgjerrige. Når du skaffer deg en Wood-Mizer sag, kjøper du mer enn et produkt – du blir en del av Wood-Mizer familien.

Møt framtiden til ditt foretak trygt med Wood-Mizer.

New Production building