BMS500 Bladslipemaskin

In stock
Skriv ut Legg til i Sammenlign
Beskrivelse BMS500 Bladslipemaskin

BMS500 er konstruert for å møte kravene til høyproduktive sagbruk som sliper blad kontinuerlig. Den har en konstruksjon på industrielt nivå, og automatiske egenskaper lar deg fokusere mindre på sliping av blad, og mere på å være effektiv med din tid.

BMS500 slipemaskinen vil slipe et blad fra 25 mm bredde til 75 mm bredde og tanndeling fra 12,7 mm til 28,6 mm.BMS500 bruker en industriell 203 mm diameter CBN skive for å slipe blad, og skiven roterer med 4250 o/min. Dekselet kan løftes opp og slipeskiven løftes ut av veien for lett innsetting og uttak av blad.Dekselet har et oversiktsvindu og intern LED belysning, slik at operatøren nært og trygt kan overvåke slipeprosessen.

Den betjeningsvennlige styringsstasjonen har et telleverkdisplay for tenner,variabel slipehastighet, og to modus: Oppsett og Kjør. Slipemaskinen kan raskt oppsettes for å stanse etter at et eksakt antall tenner er slipt. En karbidskrape fjerner slipegrader på hver tann, og oljetørkeputene renser automatisk overflødig olje fra bladet. Slipeoljen renses av en serie magneter som fjerner jernfilspon fra oljen.

Konstruert av profesjonelle eksperter på bladvedlikehold, BMS500 er den ultimate slipemaskinen for båndsagblad på markedet i dag.

Read More
Videoer BMS500 Bladslipemaskin
Privacy Policy