BMT300 Automatisk viggemaskin

In stock
Skriv ut Legg til i Sammenlign
Beskrivelse BMT300 Automatisk viggemaskin

BMT300 industriell tannvigger er konstruert for profesjonelle bladslipingsvirksomheter og store sagbruk. Maksimum bladbredde er 75 mm, og matehastigheten er opp til 24 tenner per minutt.

BMT300 pneumatisk vigger sikrer ekstrem nøyaktighet og samsvar i tannviggingen. Et elektronisk kontrollpanel viser alle parametre og diagnoseverktøy. Sett enkelt bladet inn og start viggeren i den modus du ønsker å kjøre. Når en side av bladet er ferdig, vreng bladet, sett det inn igjen i viggeren og flytt bladskyveren i revers posisjon

Mange forskjellige modus og funksjoner gir fleksibilitet om hvordan viggeren skal arbeide og om hvilke parametre den skal bruke. Inspeksjonsmodus kontrollerer enkelt tennenes vigging. Regulære viggemodus kan oppdage viggede mønstre, og bøye tilbake overviggede tenner automatisk. Etter at bladet er vigget, stopper viggeren, eller dobbelt-kontrollerer bladet for å sikre at viggingen er nøyaktig. Toleranser for minimum og maksimum vigging kan justeres.

BMT300 er konstruert for å være tannviggerkameraten til BMS500 bladslipemaskin for firmaer med mange båndsager i drift, samt for ReSharp servicesentre, som baserer sin virksomhet på vedlikehold av blad.

Read More
Privacy Policy