DIY: Tre Vask Og Benkeplate For Gårdshus.

By Chase Warner, Wood-Mizer Contributing Author

Eric Means brukte et sort valnøtttre til å mølle 1,2 m3 plater for et unikt trebondehusvask og benkeplate.

Mange Wood-Mizer-eiere gjør unike interiørprosjekter fra tre. Eric Means er en av DIY folk. Når et svart valnøtttrær på 90 cm ble kuttet ned av det elektriske selskapet, realiserte Eric Means den potensielle verdien og var fast bestemt på å redde treet. "Jeg malet den med min Wood-Mizer hydrauliske LT40 og endte med flotte platene," sa Eric.

Etter at han hadde sett 1,2 m3 bord frøet av den eneste sorte valnøttloggen, sa Eric at ideen til en benke og vask bare kom til ham. "Etter lufttørking handlet jeg min countertop og synker ut av platene," sa Eric. Eric gjorde alt kvadrering, liming, doweling, ruting og etterbehandling for å lage en 3 m x 60 cm x 53 cm benkeplate og en unik trehyttevask.

Med en kone som holdt ham motivert, fullførte Eric disken og synker på bare noen få helger og sa at det viste seg bedre enn han forventet. "Alle som har sett det, har absolutt elsket det," sa Eric. "Jeg har hatt ganske mange folk som vil at jeg skal gjøre mot topper i sine hus etter at de har sett min. Takk Wood-Mizer! Jeg kunne ikke ha gjort det uten min mølle. "

Privacy Policy