Tips og hvordan du gjør det

Swedish Homestead: Leter du etter en hobby som betaler for seg selv? Tenk på sagbruk!

En svensk husmann deler tre tips han lærte av sin far og hans egen erfaring for å ta den riktige beslutningen når du kjøper et sagbruk. La oss introdusere en Swedish Homestead-serie med hjemmefra filmer som forteller om en tredje generasjons tysk-amerikansk familie når de bygger livene sine på en stor gård i hjertet av det svenske landet.

Sagbruk av mobile kontrakter i Skottland

Fem tips om kontraktsagbruk fra en erfaren skotsk sagbruk. Se dette intervjuet for å lære mer tips om avskjæring av trevirke med et mobilt sagbruk.

Gjennomgang av Wood-Mizers trebearbeidingsutstyr

Wood-Mizer tilbyr et utvalg av trebearbeidingsutstyr for fresing, høvling, sammenføyning og skjæring etter størrelse og dimensjon.

Wood-Mizer’s TITAN industrielle sagbrukslinje

TITAN industrielt sagbruksutstyr gir skjæreverktøy med høyt utbytte, enkel utforming, lav kostnad som kan prosessere tre uten sortering og barking. Wood-Mizers industrielle linjer har bevist sin suksess i et begrenset område med lavt energiforbruk. Dette er noen av hovedfordelene med TITAN-utstyr som gjør det mulig å generere profitt og betydelig øke effektiviteten for sagbruk med høyt volum.

Mineralolje for slipe maskinen din

Ren mineralolje forlenger levetiden til CBN-slipeskiven. Å bruke feil type olje kan skade CBN-hjulet ditt ved å tette det fine overflaten. Når den er tett, kan det hende at den ikke blir rengjort. Som en konsekvens begynner CBN-hjulet å etterlate brennemerker på bladet og ikke skjerpes nøyaktig.

Artikkel 1 til 5, 10 av totalt

Page