Tips og hvordan du gjør det

Gjennomgang av Wood-Mizers trebearbeidingsutstyr

Wood-Mizer tilbyr et utvalg av trebearbeidingsutstyr for fresing, høvling, sammenføyning og skjæring etter størrelse og dimensjon.

Wood-Mizer’s TITAN industrielle sagbrukslinje

TITAN industrielt sagbruksutstyr gir skjæreverktøy med høyt utbytte, enkel utforming, lav kostnad som kan prosessere tre uten sortering og barking. Wood-Mizers industrielle linjer har bevist sin suksess i et begrenset område med lavt energiforbruk. Dette er noen av hovedfordelene med TITAN-utstyr som gjør det mulig å generere profitt og betydelig øke effektiviteten for sagbruk med høyt volum.

Mineralolje for slipe maskinen din

Ren mineralolje forlenger levetiden til CBN-slipeskiven. Å bruke feil type olje kan skade CBN-hjulet ditt ved å tette det fine overflaten. Når den er tett, kan det hende at den ikke blir rengjort. Som en konsekvens begynner CBN-hjulet å etterlate brennemerker på bladet og ikke skjerpes nøyaktig.

Justering av bladstyrevalser

Bladstyrings valser gir ekstra presisjon og stabilitet til båndsagbladet mens du skjærer. De kontrollerer også bladposisjonen i forhold til sagbrukssjiktet. For å sjekke om bladføringsrullene er riktig satt, bruk en spesiell linjal som fulgte med sagbruket.

Anbefalte deler som kan være kjekk og ha til ditt Wood-Mizer sagbruk

Det er viktig å oppbevare et lager med reservedeler til sagbruket ditt. Wood-Mizer utarbeidet en kort liste over reservedeler som alltid skal være tilgjengelige; hurtig utskiftning sparer tid og penger.

Artikkel 1 til 5, 8 av totalt

Page
Privacy Policy