Tips og hvordan du gjør det

Sagbruk av mobile kontrakter i Skottland

Fem tips om kontraktsagbruk fra en erfaren skotsk sagbruk. Se dette intervjuet for å lære mer tips om avskjæring av trevirke med et mobilt sagbruk.

Swedish Homestead: Leter du etter en hobby som betaler for seg selv? Tenk på sagbruk!

En svensk husmann deler tre tips han lærte av sin far og hans egen erfaring for å ta den riktige beslutningen når du kjøper et sagbruk. La oss introdusere en Swedish Homestead-serie med hjemmefra filmer som forteller om en tredje generasjons tysk-amerikansk familie når de bygger livene sine på en stor gård i hjertet av det svenske landet.

Mineralolje for slipe maskinen din

Ren mineralolje forlenger levetiden til CBN-slipeskiven. Å bruke feil type olje kan skade CBN-hjulet ditt ved å tette det fine overflaten. Når den er tett, kan det hende at den ikke blir rengjort. Som en konsekvens begynner CBN-hjulet å etterlate brennemerker på bladet og ikke skjerpes nøyaktig.

Justering av bladstyrevalser

Bladstyrings valser gir ekstra presisjon og stabilitet til båndsagbladet mens du skjærer. De kontrollerer også bladposisjonen i forhold til sagbrukssjiktet. For å sjekke om bladføringsrullene er riktig satt, bruk en spesiell linjal som fulgte med sagbruket.

Anbefalte deler som kan være kjekk og ha til ditt Wood-Mizer sagbruk

Det er viktig å oppbevare et lager med reservedeler til sagbruket ditt. Wood-Mizer utarbeidet en kort liste over reservedeler som alltid skal være tilgjengelige; hurtig utskiftning sparer tid og penger.

Produkter 1 to 5 of 7 total

Page