Wood-Mizer introduserer innovativ HR250 tvillingblad horisontal resaw

By Wood-Mizer, Europe

 

Wood-Mizer introduserer en ny horisontal resaw med to sagblad i en ramme. Tvillingbladet HR250 kan gjøre ett eller to kutt i en enkelt passering for å resaw canter og boards.


Den nye hodekonfigurasjonen gjør denne maskinen kompakt og enkel å integrere i eksisterende sagbrukslinjer på et begrenset verksted. Enheten sendes på en enkelt pall og kan installeres i løpet av få timer.

HR250

 

Flere fordeler med den nye designen stammer fra innovative systemer med ikke-beltet bladhjul, bladspenning og sikringsmateriale mens du kutter.

Topp- og bunnsaghjul drives av to individuelle 15kW elektriske motorer. HR250 har 710 mm dynamisk balanserte ikke-beltet hjul i stål, som tillater bruk av 32 mm og 35 mm brede båndsagblader, eller valgfrie bredere hjul for 38 mm og 50 mm kniver. I tillegg overfører en gummibåndtransportør lakker og brett gjennom bladene med variabel matehastighet fra 5 til 25 m / min. HR250 gir uslåelig fleksibilitet ved å gi muligheten til å svare raskt på markedets behov ved å kutte både bartre og løvtre for å øke produktiviteten.

 

Wood-Mizer HR250

 

Det automatiske bladspenningssystemet opprettholder riktig bladspenning under kappeprosessen for lengre bladlevetid og stopper maskinen umiddelbart hvis bladet er ødelagt, og sikrer at det ikke blir ytterligere skader internt og tømmeret.

Nøyaktigheten av skjæring sikres av digitale Setworks som raskt plasserer hvert blad hver for seg når du stiller inn kuttykkelse. Ytterligere skjærepresisjon gis av en drevet holdevals som holder materialet sikret på transportbåndet.

 

Wood-Mizer HR250 Setworks

Wood-Mizer HR250 Setworks

 

"Siden begynnelsen av selskapets historie har Wood-Mizer produsert et stort utvalg av sager som gir forskjellige produktivitetsnivåer," sier Adam Kubiak, salgssjef for industriprodukter i Wood-Mizer, Polen. "Basert på den modulære konstruksjonen har hver modell av tradisjonelle Wood-Mizer horisontale sag, som HR500, HR700 og HR1000, to saghoder montert ett etter ett."

"HR250 er et helt nytt design for Wood-Mizer", fortsetter Adam Kubiak. "Ingeniørene våre skapte en veldig kompakt, allsidig maskin med mange nyvinninger som gir fordeler for tømmerprodusenter og pallprodusenter som gjør dem mer konkurransedyktige på markedet".

Tvillingbladet HR250 er bygget for å vare med kraftige konstruksjoner og premiumkomponenter. HR250 er CE-sertifisert, støttet av 12 måneders garanti og Wood-Mizer kundeservice.

For å få mer informasjon om Wood-Mizers HR250 Twin Blade Horizontal Resaw, kontakt din lokale Wood-Mizer-representant.

 

Wood-Mizer HR250

Wood-Mizer HR250

 

Privacy Policy