Wood-Mizer LIVE: den første online-demonstrasjonen av Wood-Mizers nye produkter, 17. september 2020

Wood-Mizer new product LIVE Broadcast September 17
17.09.2020

 

Wood-Mizer presenterer en serie av LIVE-demonstrasjoner på YouTube og Facebook. Har kan du se opptak av den første demoen fra 17. september der Wood-Mizer presenterte sine nyeste produkter. Se sendeplan for LIVE-sendinger på denne siden. Gå ikke glipp av Wood-Mizers begivenheter der du kan stille spørsmål direkte til Wood-Mizers spesialister via online-chat.

 

ET LITE LT15 - SAGBRUK FOR MOBILE SAGBRUKERE

LT15MOBILE – en serie rimelige sagbruk for tømmerprosessering med mindre omfang

Takket være mangfold og rimelig pris har LT15 blitt svært populært hos grunneiere, tømrere og snekkere, bønder, arborister, for sagbrukdrift i mindre skala og mye annet. Nå er dette lille Wood-Mizer-sagbruket tilgjengelig i MOBIL versjon.

 

Wood-Mizer LT15 Mobile

 

OM DU SKJÆRER STORE STOKKER OG LAGER BREDE BORD, GÅ IKKE GLIPP AV LT40WIDE

LT40WIDE – Et nytt og bredere hode for vårt mest populære sagbruk

Den NYE versjonen av LT40WIDE lar deg prosessere emner opptil 88 cm brede (15 cm bredere enn den vanlige LT40) og stokker med opp til 105 cm i diameter takket være utligger-designet. For å gi ytterligere blad-stabilitet har Wood-Mizer forbedret støttearmen for bladet for å gi et perfekt snitt hver gang.

 

Wood-Mizer LT40WIDE

 

EN FULLSTENDIG NY IDÉ FOR DE SOM LAGER TØMMER AV MØBELKVALITET

MB200 – Sagbruk for utflating av plater

SlabMizer MB200 flatsagbruk gjør effektivt overflater plane og flater ut treplater, bord og andre brede materialer med minimalt arbeid. SlabMizer prosesserer materialer opp til 1420 mm bredde x 203 mm tykkelse x 558 mm lengde. Maskiner har et elektrisk skjærehode med retningskontroller og variabel foringshastighet, 5" fres-/høvelmaskin-skjærehode med fem fire-sidige kniver og tilkoplbar sandpapirhode med vilkårlig omløp.

 

Wood-Mizer MB200 SlabMizer

 

Wood-Mizer MB200 SlabMizer

 

WOOD-MIZERS NYESTE LX TVILLINGSKINNE-SAGBRUK FOR BREDERE OG DYPERE SAGING

LX250 – Tvillingskinne-sagbruk med 135 cm skjærebredde

LX250 er utviklet for massive plater og bord og kopler sammen Wood-Mizer LX Serien av tvillingskinne-sagbruk. Det slitesterke stålunderstellet er utformet for prosessering av store stokker, mens de opphøyde tverrsnittene på understellet gjør det lettere å laste opp stokker med gaffeltruck eller traktor.

 

Wood-Mizer LX250

 

NYTT NIVÅ PÅ PALLEPRODUKSJON MED HR250

HR250 - Kompakt tvillingblad-båndsag med digital justeringssett

Det unike designet på HR250 lar deg sage et emne i 2 eller 3 stykker per passering. Digital justering og ekstra sikkerhetsegenskaper gjør maskinen svært enkel å plassere i et eksisterende høyproduktivt tømmerprosesseringsanlegg for å øke utnyttelsesgraden. De tynne båndsagbladene trenger mindre vedlikehold og reduserer service-tiden til et minimum.

 

Wood-Mizer HR250

 

For mer informasjon og et tilbud, kontakt din lokale Wood-Mizer-representant.