Wood-Mizer slipper tosidig MP200-høvel / fres for snekker verksted

Wood-Mizer MP200 Planer/Moulder
09.01.2020

 

Wood-Mizer har gitt ut MP200-høvleren, en tosidig maskin for å planere og forme tømmer på to sider i en enkelt passering. Denne rimelige og brukervennlige maskinen er designet for trearbeidere som vil produsere listverk, gulv og andre produkter av treverk raskt, rimelig og effektivt.

MP200 inneholder en horisontal toppkutter og en vertikal side kutter. Begge kan utstyres med høvlingskniver eller støpe profiler.

Du begynner med å høvle eller støpe en eller to tilstøtende sider i en passering. Kraftmatings rullene beveger bordet under den horisontale kutteren og forbi den vertikale side kutteren.

Hvis du bare planlegger, kan du ganske enkelt snu brettet, justere bordhøyden og deretter planlegge de to siste sidene. Hvis du støper en profil, trenger du ganske enkelt å bytte ut knivene, justere bordhøyden og så støpe de to siste sidene.

Topp funksjoner:
∙ To-trinns prosess for å produsere høvlet og formet tømmer.
∙ For produsenter av gulv, lister og mer.
∙ Én horisontalkutter og en side kutter.

MP200 sendes på en pall og krever minimal montering. Wood-Mizer leverer høvler og støpe profiler gjennom skjæreverktøyet deres, og leverer også omfattende sponavsug som følger med MP200.

MP200 ble produsert i Sverige siden 1980. Nå er MP200 laget av Wood-Mizer, og utvider Wood-Mizer som en mer verdensomspennende produsent av utstyr som sømløst kan konvertere tømmer til ferdig material og trevare.

Wood-Mizer MP200

Wood-Mizer MP200

Wood-Mizer MP200

Wood-Mizer MP200