Wood-Mizer TITAN HR2000 resaw

Wood-Mizer's TITAN sawmilling line
06.12.2019

TITAN resaws tillater sagbrukere å gjenopprette så mye avkastning fra hver stokk som mulig.

Flere TITAN-maskiner bryter gapet mellom smalbånds- og bredbåndsteknologier i små og mellomstore savsmøter. Dette gir mulighet for et sagbruk løsning som gir sagbrukere fleksibiliteten til å enten kjøre bredbånds profiler for mer ytelse eller smale båndprofiler for de som ønsker en enklere vedlikeholds prosess.

Wood-Mizer's TITAN HR2000 resaw tilbyr kraftig resawingskapasitet til en svært rimelig pris. Overkommeligheten til enheten, tilpasningsmulighetene som den tilbyr og produktiviteten som den gir, gir sagbrukere mulighet til å utvide marginer og utvide effektiviteten. Pneumatisk assisterte, drevne valser ruller sammen med tunge kjede inn- og utmatte senger. HR2000-resawaren er tilgjengelig i en enkelt- eller tvilling hodet-konfigurasjon for å legge til, avhengig av produktivitetskrav.

 

Enkelthode konfigurasjon 

Muligheten til å kjøre bladbredder som varierer i størrelse fra 32 til 80 mm, kan tilpasses videre med valget om å kjøre fjær sett, swage sett og Stellite tippede (65 til 80 mm brede) sag på et hode rigg. Hvis du vil kjøre smalere (38 eller 50 mm) bredsager, kan dette også gjøres. Når den er utstyrt med 3-tommers stellite-tippede kniver, er denne maskinen mer enn i stand til tilførselshastigheter over 40m / min uten å vri i kuttet.

 

Dobbel-hode konfigurasjon 

Enheten bruker TITAN-kolonnedesign med høy belastning for å tilby nøyaktig, høyhastighets resawingskapasitet og maksimal allsidighet. En 350 mm bred med 290 mm høy hals gir tilstrekkelig kapasitet til å behandle sidebord eller blokker og kanter. Den faste innrammede enheten kan enkelt flyttes og integreres i en eksisterende linje.

Wood-Mizer enkelthode HR2000 resaw

Dobbel-hodet HR2000 kjører i Tekwani sagbruk i Sør-Afrika.