Slipeservice ReSharp

Slipeservice ReSharp

Overlat bladsliping til ekspertene

Mange av Wood-Mizers distributører tilbyr vår fulle ReSharp service, hvor bladene dine ikke bare slipes, men de blir komplett ny-produsert til de er som nye igjen. De samme maskinene som brukes til å produsere blad i Wood-Mizers Produksjonslinjer brukes av våre ReSharp steder. Hvert blad slipes med den beste CBN slipeteknologi, sammen med computerstyrt tannvigging for å sikre nøyaktighet og rette, glatte snitt.

Kundepakke for bladskjøtsel

Wood-Mizer har utviklet en serie slipeutstyr tilpasset ditt behov fra grunnleggende slipemaskiner til industrielle høyproduksjons slipemaskiner. For kunder som ikke kan dra nytte av en ReSharp service, har vi en pakke for bladvedlikehold som gir deg mulighet til å utbedre dine egne blad. Vedlikeholdssystemet for blad vil gi deg “nesten” fabrikkresultater. Vårt slipe- og viggeutstyr er omhyggelig konstruert for å utgjøre den beste balanse mellom lav kostnad, fortreffelige resultater og lang levetid under vanskelige driftsforhold.

Alle Wood-Mizers slipemaskiner benytter super slipeeffekt CBN slipeskiveteknologi for å sikre de beste sliperesultater. Wood-Mizer produserer våre egne CBN skiver, som er forhåndsutformet for hver bladprofil, og det eliminerer behovet for å tilpasse din slipestein. Når du bruker en Wood-Mizer CBN skive for å slipe bladene dine, sliper du dem til våre fabrikkspesifikasjoner.

Send pakken til oss og vi sender den i retur når bladene er ferdig slipt og justert.

Om noen av bladene ikke kan slipes eller behøver å byttes ut vil du bli kontaktet i forkant for informasjon om dette.

Kr 75. – per blad

Vi sliper 10 blader i første boksen til halve prisen