Wood-Mizer verden rundt

Wood-Mizer er en ledende produsent av trebearbeidingsutstyr med sterkt fokus på innovative sagbruksprodukter.

Fra skogen til den endelige formen tilbyr Wood-Mizer et omfattende utvalg av maskiner, inkludert smalbånd- og industrielle sagbruk, bredbåndssagsbruk, trimmere, tørkekamre, høvler og fresemaskiner. Tilpassende tilbyr vi materialtransportløsninger, sagbånd samt redskap til sliping for tømrere over hele verden.

Grunnprinsippene

I 1982 startet Wood-Mizer i en oppfinners garasje i Indiana, USA, og produserte det første mobile båndsagbruket.

Grunnleggerne av Wood-Mizer trodde bestemt på sitt moralske ansvar overfor kunder, ansatte og miljøet. Deres filosofi om forretningsetikk har ikke endret seg etter alle disse årene, selv om selskapet har vokst dramatisk når det gjelder geografi og kultur.

Kundestøtte verden rundt

Wood-Mizer er forpliktet til suksessen til sine kunder. Våre salgs- og serviceteam gir råd og lokal service over hele verden med mange års erfaring i ulike markeder.
 
Wood-Mizer støtter forhandlere og kunder med kontorer på fem kontinenter: i USA, Canada, Costa Rica, Polen, Storbritannia, Frankrike, Romania, Tyskland, Sør-Afrika og Mexico. 
 
Med mer enn 100 forhandlere over hele verden kan kundene være trygge på at de vil bli forsørget med produktservice og reservedeler uansett hvor de befinner seg.

Produksjonen

Wood-Mizer driver sine viktigste produksjonsanlegg i USA og Polen med totalt mer enn 1000 ansatte.
 
Førsteklasses stål og komponenter av høyeste kvalitet er av største betydning for produksjonsstandardene og det enorme vertikale produksjonsspekteret av Wood-Mizer. Lean manufacturing-prinsipper og kontinuerlig forbedring implementeres i alle avdelinger for stadig å finne nye måter å forbedre prosesser, kvalitet og hastighet.
 
Strenge kvalitetskontroller og konstante forbedringer utføres på hvert trinn i produksjonsprosessen, fra den første konsepsjonen og utviklingen til den endelige monteringen av hver enkelt enhet.

Menneskene

Wood-Mizers kunder er ofte små selskaper som sager tre for sine egne spesielle behov og prosjekter, og også for å støtte sin virksomhet innen kontraktskutting.

Ved å gjøre det utvider de aktivt sin lokale økonomi, skaper arbeidsplasser og forbedrer levestandarden - i alle verdensdeler.
 
Wood-Mizer er summen av våre dyktige og mangfoldige medarbeidere, hvorav mange har vært i selskapet helt fra begynnelsen. Det er fint å finne folk som deler vårt etos og lidenskap, og som hjelper oss med å skape et positivt arbeidsmiljø der ideer ønskes velkommen og folk blir verdsatt.

Å vokse sammen

Wood-Mizer fortsetter å drive utviklingen av nye produkter og utvidelsen av vårt globale salgs- og støttenettverk. Vi støtter våre kunder med råd, produkter og support for å sikre deres suksess.

Wood-Mizer-kunder får ikke bare en maskin, men blir en del av Wood-Mizer-familien. La oss vokse sammen!