Kundefortellinger

Norsk laftesselskap oppgraderer til utvidet LT70 sagbruk

Simostranda Stav & Laft er et tømmerkonstruksjonsselskap lokalisert utenfor Oslo. Selskapet drives av Sveinung Bergan og Einar Holm, som har jobbet sammen som partnere i 22 år.

Sagbruk på økologisk gård i de Sveitsiske alper

Denne organiske gården ved fjellsiden er bare tilgjengelig med et fjelltog, så gårdeieren kjøpte et lite sagbruk LT15 for ikke å være avhengig av transport og bruke eget trevirke. “Jeg heter Heini Hutter. Jeg bor på Rigi-fjellet i Sveits og driver en økologisk fjellgård med geiter, kuer og sauer. Jeg har vært her i 10 år nå. Gården er unik, fordi du bare kan komme til den ved å ta fjellbanen eller gå turstien."

Leter du etter en hobby som betaler for seg selv? Tenk på sagbruk!

En svensk husmann deler tre tips han lærte av sin far og hans egen erfaring for å ta den riktige beslutningen når du kjøper et sagbruk. La oss introdusere en Swedish Homestead-serie med hjemmefra filmer som forteller om en tredje generasjons tysk-amerikansk familie når de bygger livene sine på en stor gård i hjertet av det svenske landet.

Sagbruk av mobile kontrakter i Skottland

Fem tips om kontraktsagbruk fra en erfaren skotsk sagbruk. Se dette intervjuet for å lære mer tips om avskjæring av trevirke med et mobilt sagbruk.

Håndlagede Zen-stoler i Japan

Ved foten av Fuji -fjellet i Japan skaper den verdenskjente trearbeideren Tak Yoshino tilpassede, håndlagde stoler som fremmer riktig og sunn holdning gjennom utøvelse av Zen. Som et resultat av at stolene hans har høstet anerkjennelse verden over og et økende antall trearbeidere som lærer japansk snekkerarbeid av Tak, bygger han for tiden en trearbeiderskole med bærekraftig høstet tømmer fra sin egen skog.

Et løfte til sag brukeren

Fra trebearbeiding i ung alder til sagbruk med bror og sønn, deler en sag bruker sin reise for å leve tre livet og et løfte som kommer fra hans lidenskap til å jobbe med tre.

Thai Pallet Company dobler produktiviteten med en Wood-Mizer resaw

En moderne pallefabrikk erstattet to vertikale båndsager med en Wood-Mizer resaw og doblet produktiviteten ved saging. "Vi har kunder over hele verden som kommer til oss med sine behov, og vi designer paller etter deres nøyaktige spesifikasjoner," sier Pichit Chiamcharoen, sjef for Pallet Maker Group Co. "Vi har produsert hundrevis av varianter for å imøtekomme kundens behov .

Et snekker verksted spesialiserer seg på å bygge tre broer og gangsti skilt

Tre broer og skilt på offentlige gangveier i England skaper muligheter for friluftsliv og turer på landet. Brampton Woodworks er et engelsk snekker verksted som spesialiserer seg på å bygge tre broer og gangsti. De har jobbet med interessante prosjekter som Hadrian's Wall Footpath, en 84 kilometer kyst til kyst sti som følger den berømte muren som ble bygd av romerne under keiseren Hadrian i 122-128 og slynger seg gjennom de romerske bosetningene og fortene underveis.

Wood-Mizer MP360 Høvel / Fres gir større overskudd på Highlands Sawmill

En Wood-Mizer MP360 Høvel / Fres har gått sammen med to Wood-Mizer sagbrukslinjer på Highlands Sawmill i Sør-Afrika, slik at virksomheten kan skape større lønnsomhet. Highlands Sawmill ligger i en av de mange fruktbare dalene utenfor Harding - et sted som også er hjemmet til de enorme tømmerproduserende skogene Weza og Singisi i Sør-Afrika.

Old Carpentry Workshop i Tyskland Oppgradert

Wood-Mizers MP360 høvler / moulder forbedrer hastigheten og nøyaktigheten i et tysk snekkerverksted som er gjennomsyret av historie. Beliggende i Gartow, øst i Niedersachsen, Tyskland, har den beskyttede industri monument bygningen blitt brukt som sagbruk og trearbeid siden 1923. Moritz Kollenrott, hoved tømreren i Montagebau Keller, forklarer: “Denne bindingsverks bygningen er bygget på en tradisjonell måte og er klassifisert som et historisk monument. Loftet har til og med den historiske damp maskinen som forsynte hele landsbyen med strøm."

Artikkel 1 til 10, 19 av totalt

Page
Privacy Policy