Kundefortellinger

Kvalitet i kreativt mangfold

Rett bak firmaskiltet ved inngangen til Jan Nartens snekkerlokaler, i det lille trivelige lokalsamfunnet Stemmen i bydelen Rotenburg an der Wümme, vitner en imponerende, perfekt stablet haug med eikeplanker, at det her bearbeides ekte treverk.

30 år med saging i Wales med fem Wood-Mizer sagbruk

David Jones fra den lille landsbyen Rhosygwaliau nær Bala forberedte seg på en helt annen karriere. “Etter skolen hadde jeg lyst til å prøve noe annet enn gårdsdrift, siden vi pleide å hjelpe bestefaren min mye på familiegården da jeg vokste opp", sa David. "I jeg forlot den lille landsbyen Rhosygwaliau nær Bala og fikk opplæring som kokk i Eastbourne før jeg kom hjem igjen etter 3 år og fikk en jobb på Pale Hall Country house hotell der jeg arbeidet meg opp til sjefskokk."

TITAN sagbruk linje bruk forbedring av pallet produksjon

Produksjonseffektivitet er en av de viktigste faktorene som bestemmer suksess i pallerindustrien, og for Jan Zawada har produksjonseffektiviteten økt spektakulært med en ny Wood-Mizer bredbånds sagbruk-linje.

Første HR250 båndsaginstallasjon i Polen: en palleprodusent rapporterer om imponerende produksjonsendringer

Familiebedriften “AMESCO” som produserer paller og annen tre-emballasje i den polske landsbyen Szczytkowice melder om økt effektivitet som følge av installasjonen av en HR250 horisontal båndsag med tvillingblad.

Norsk laftesselskap oppgraderer til utvidet LT70 sagbruk

Simostranda Stav & Laft er et tømmerkonstruksjonsselskap lokalisert utenfor Oslo. Selskapet drives av Sveinung Bergan og Einar Holm, som har jobbet sammen som partnere i 22 år.

Sagbruk på økologisk gård i de Sveitsiske alper

Denne organiske gården ved fjellsiden er bare tilgjengelig med et fjelltog, så gårdeieren kjøpte et lite sagbruk LT15 for ikke å være avhengig av transport og bruke eget trevirke. “Jeg heter Heini Hutter. Jeg bor på Rigi-fjellet i Sveits og driver en økologisk fjellgård med geiter, kuer og sauer. Jeg har vært her i 10 år nå. Gården er unik, fordi du bare kan komme til den ved å ta fjellbanen eller gå turstien."

Håndlagede Zen-stoler i Japan

Ved foten av Fuji -fjellet i Japan skaper den verdenskjente trearbeideren Tak Yoshino tilpassede, håndlagde stoler som fremmer riktig og sunn holdning gjennom utøvelse av Zen. Som et resultat av at stolene hans har høstet anerkjennelse verden over og et økende antall trearbeidere som lærer japansk snekkerarbeid av Tak, bygger han for tiden en trearbeiderskole med bærekraftig høstet tømmer fra sin egen skog.

Et løfte til sag brukeren

Fra trebearbeiding i ung alder til sagbruk med bror og sønn, deler en sag bruker sin reise for å leve tre livet og et løfte som kommer fra hans lidenskap til å jobbe med tre.

Thai Pallet Company dobler produktiviteten med en Wood-Mizer resaw

En moderne pallefabrikk erstattet to vertikale båndsager med en Wood-Mizer resaw og doblet produktiviteten ved saging. "Vi har kunder over hele verden som kommer til oss med sine behov, og vi designer paller etter deres nøyaktige spesifikasjoner," sier Pichit Chiamcharoen, sjef for Pallet Maker Group Co. "Vi har produsert hundrevis av varianter for å imøtekomme kundens behov .

Et snekker verksted spesialiserer seg på å bygge tre broer og gangsti skilt

Tre broer og skilt på offentlige gangveier i England skaper muligheter for friluftsliv og turer på landet. Brampton Woodworks er et engelsk snekker verksted som spesialiserer seg på å bygge tre broer og gangsti. De har jobbet med interessante prosjekter som Hadrian's Wall Footpath, en 84 kilometer kyst til kyst sti som følger den berømte muren som ble bygd av romerne under keiseren Hadrian i 122-128 og slynger seg gjennom de romerske bosetningene og fortene underveis.

Produkter 1 to 10 of 19 total

Page