Skriv ut denne siden Legg til for å sammenligne

BMS250 Bladslipemaskin

Out of stock
Fordeler
  • 2 sirkelblad. 1 Justerbart blad.
Beskrivelse BMS250 Bladslipemaskin

BMS250 bladslipemaskin er ideell for sagbrukeren som vil investere i en høykvalitets, automatisk slipemaskin som kan slipe blad regelmessig og pålitelig for et trelastproduserende foretak.

BMS250 sliper blad automatisk i henhold til et innstilt antall tenner. Dekselet og slipeskiven kan løftes ut av veien for enkel innsetting og uttak av blad. Den har automatisk utkobling og variabel matehastighetstyrt fra kontrollpanelet. Det kraftige dekselet omslutter bladet under sliping og har et avsug. Og oljetørkeputer renser automatisk overflødig olje fra bladet.

BMS250 bruker 127 mm fullprofilerte CBN slipeskiver, som finnes i forskjellige profiler og er klare for sliping rett fra esken. BMS250 er utstyrt med en 0,18 kW enfase AC motor med 2800 o/min. Et oljesmøringssystem holder bladet kaldt under sliping, og magneter tiltrekker seg jernfilspon og renser oljen for gjenbruk. Tannskyveren er justerbar for fininnstilling, og bladhøydeplattformen er lett å justere for å klare blad fra 25 mm til50 mm bredde.

Read More
Videoer BMS250 Bladslipemaskin
Få et tilbud BMS250 Bladslipemaskin

sample@sample.com

Land