Wood-Mizer Introduserer Kompakt, Økonomisk LX50 Sagbruk

Wood-Mizer LX50 sawmill
27.08.2019

Wood-Mizer introduserer det kompakte og økonomiske LX50 sagbruket designet for hobby og små bedrifter som leter etter et sagbruk med inngangsnivå av høy kvalitet. Det nye LX50 sagbruket ble premiert på LIGNA 2019 i Tyskland, og har mange fordeler med det velkjente og velprøvde Wood-Mizer produktet til en pris på inngangsnivå kr 35 499. – eks mva.

LX50 at Ligna

LX50 benytter Wood-Mizers thin kerf-sagblad teknologi for å skape mindre sagflis under prosessering, noe som gir bedre sluttprodukt utbytte fra hver tømmerstokk med lavere strømforbruk.

Saging med LX50 er enkel og brukervennlig med manuell lasting og klemming av tømmerstokker, plassering av hev og senk sveiv og lamell stabilisator.

LX50 on a pallet

En viktig innovasjon i Wood-Mizer LX sagbruksserien inkluderer det stive LX rammen som holder kontrollpanelet, motoren og sagbruk hodet. Den enkle og solide sagbruksdesignen gjør LX50 i stand til å gjøre nøyaktige, presise kutt raskt og effektivt.

LX50 sagbruk funksjoner

• 5,5 kW HP elektrisk eller 14 HK bensin
• Maks tømmerdiameter på 66 cm med maks. Bredde på 55 cm
• 3,8 m kuttlengde eller lengre med ekstrautstyr på 1,53 m
• Stivt LX rammeverk med kraftig konstruksjon av to skinner

“Wood-Mizer er opptatt av å tilby så vel fabrikk sag som høye produksjon sagbruk med den beste kvaliteten ute på markedet,” sier Robert Baginski, COO for Wood-Mizer Industries. “LX50 sagbruket passer behovene til sagbrukere og trearbeidere som krever nøyaktig saget trelast til en rimelig pris.”

LX50 sagbruk er nå tilgjengelig for bestilling!

LX50

LX50

LX50

LX50

LX50

LX50