Thai Pallet Company dobler produktiviteten med en Wood-Mizer resaw

By Wood-Mizer, Europe

Pallet Maker Group Co. , Thailand

En moderne pallefabrikk erstattet to vertikale båndsager med en Wood-Mizer resaw og doblet produktiviteten ved saging.

"Vi har kunder over hele verden som kommer til oss med sine behov, og vi designer paller etter deres nøyaktige spesifikasjoner," sier Pichit Chiamcharoen, sjef for Pallet Maker Group Co. "Vi har produsert hundrevis av varianter for å imøtekomme kundens behov .

Pichit Chiamcharoen

"Fabrikken din speiler hvordan du gjør forretninger. Når du kommer til min fabrikk, ser du at vi skaper en ren fabrikk med lavt energiforbruk, at vi bruker maskiner av høy kvalitet og moderne teknologi."

Pallet Maker Group Co., Thailand

Et spesifikt område med effektivitetsforbedringer var den første tømmerbehandlingen. I 2018 ble to av de vertikale båndsagene erstattet av en Wood-Mizer HR500 firhodet resaw.

Wood-Mizer HR500

"Problemet med de vertikale båndsagene var at produktiviteten ikke var god," sier Pichit. "Hver vertikale båndsag krevde at to arbeidere bare produserte ett bord om gangen.

"Men etter at vi installerte Wood-Mizer, produserer vi 4 bord på en passering. Produktiviteten er doblet, men energiforbruket vårt har holdt seg det samme. Som et resultat tror jeg at avkastningen til HR500 faktisk er veldig rask."

Wood-Mizer HR500

Wood-Mizer HR500

HR500 Setworks

Når det gjelder de nye tynnkornede Wood-Mizer-bladene, deler Pichit: "Wood-Mizer-blader gir meg bedre overflatekvalitet enn de fire-tommers og to-tommers vertikale sagbladene."

Dette selskapet er et godt eksempel på hvordan fremtidsrettede pallprodusenter i Thailand kan ta smarte beslutninger om å øke produktiviteten samtidig som de forbedrer konkurranseevnen på det globale markedet.

Pichit Chiamcharoen, the manager of Pallet Maker Group Co. , Thailand