Et løfte til sag brukeren

By Wood-Mizer, Europe

 

Jeg husker at jeg jobbet med tre for første gang i skolens sløyd klasse. Jeg var i stand til å jobbe med hendene og lage et vakkert ferdig prosjekt. Det var her min livslange kjærlighet til tre begynte.

Jeg har sett skog industrien endre seg mye gjennom årene. Tidligere var sagbruk vanskelig arbeid forbeholdt bare de største bedriftene. Millioner av tømmerstokker som ikke passet til deres produksjonsmodell, ble igjen i skogen for å råtne.

Alt dette endret seg på 1980-tallet da en revolusjon begynte i en liten garasje i Amerika. To unge gründere satte hodet sammen for å komme med en ny type sagbruk. Et sagbruk som hvem som helst, hvor som helst trygt kunne gjøre om tømmerstokker til trelast. Et sagbruk som kunne føres til tømmerstokkene i stedet for omvendt. Et sagbruk som fant verdi i tømmerstokker som de store fabrikkene ikke gjorde.

Selv om de ble fortalt at det ikke kunne gjøres, var det første Wood-Mizer sagbruket en ekte innovasjon for sagbruksindustrien. Ved å bruke tynne blad ble flere bord gjenvunnet fra hver tømmerstokk, mindre energi ble brukt til å betjene, og falne trær i skogen eller byen kunne reddes av en enkelt person på stedet.

For aller første gang kunne noen som meg benytte sagbruk for å drive en bedrift eller bygge et drømmevirkeprosjekt. Det tok ikke lang tid før Wood-Mizer ble en global leder med sagbruk og treforedling utstyr som ble brukt over hele verden.

I dag er hobby brukere, gard eiere, tilpassede og kommersielle sagbrukere, trearbeidere, møbelprodusenter, pallbedrifter mer avhengige av sagbruk for å tjene til livets opphold eller for å følge en lidenskap.

Akkurat som titusenvis av sagbrukere før meg, måtte jeg bare ha et sagbruk - og ikke bare hvilket som helst sagbruk - det måtte være en Wood-Mizer.

Som en del av Wood-Mizer-familien til sagbruk eiere, ble jeg mer involvert i selskapet utover å være eier, og etter hvert ble jeg administrerende direktør for denne fantastiske globale familien som er Wood-Mizer.

Når jeg besøker våre kunder og produksjons anlegg rundt om i verden, ser jeg først og fremst fordelene ved å produsere produkter nærmere våre kunder.

Med nye produkter, voksende produksjon fasiliteter og nye lokasjoner, er vi alltid fokusert på å hjelpe hver eneste kunde til å lykkes.

Wood-Mizer har vokst gjennom årene til å inkludere utstyr for praktisk talt alle typer treforedling applikasjoner fra skog til endelig form.

Wood-Mizer har et bredere oppdrag enn å selge maskiner. Grunnleggerne våre var menn av tro og overbevisning, og disse idealene forblir en del av hvem vi er - tjenere til samfunnene våre og takknemlige forvaltere av våre naturressurser.

Hvis du bygger en virksomhet eller forfølger lidenskapen din som jeg har, er Wood-Mizer forpliktet til din suksess. Det er mitt løfte til deg som sagbruker!

- John Smith, Wood-Mizer konsernsjef