Skriv ut denne siden Legg til for å sammenligne

HR700 Horisontal klyvsag

Out of stock
Industriell serie moduloppbygd flerhodet horisontal klyvsag.
HR700s modulære konstruksjon gjør det enkelt å utvide fra ett til maksimalt seks hoder.
Fordeler
  • 2 sirkelblad. 1 Justerbart blad.
Beskrivelse HR700 Horisontal klyvsag

Ideell for firmaer som trenger en robust flerhodet klyvsag med høy kapasitet, HR700s moduloppbygde konstruksjon gjør det enkelt å utvide fra en til et maksimum på seks hoder når behovene endres.

I sin maksimum seks hoders sammensetning, kan HR700 forvandle store blokker til seks bord og en bakhun i en gjennomkjøring.En separat kontrollplass har alle styringene for klyvsagen. Som standard stilles hodehøyden med en manuell skrue. Tilleggsutstyret dimensjonsinnstilling med elektrisk opp/ned er tilgjengelig, noe som øker hastighet og presisjon når hodene stilles inn for å lage trelast i forskjellige dimensjoner.  Sentralisert bladstramming for hver to-hode basis gjør skiftet mer effektivt

Stålbåndtransportøren med to spor gir et solid og holdbart underlag som gir full støtte for hele blokkbredden. Kraftige, drevne ruller stabiliserer og mater blokkene gjennom saghodene under skuren. Dette gjør det enklere å bearbeide korte blokker eller materiale med indre spenning. En pneumatisk sensor hever rullene automatisk for å tilpasses inngående blokker. Rullehastigheten er synkronisert med remtransportørens hastighet, som gir nøyaktigere snitt, spesielt for tynne bord.

HR700 basismodul omfatter to hoder som standard. For å utvide klyvsagen, er alt som behøves å legge til en ny tohodet modul og montere en lengreremtransportør. Modulkonstruksjonen gjør transport lettere og billigere, samt at det gir virksomhetenemuligheten til å oppgradere klyvsagkapasiteten når behovene endres.

Read More
Mer informasjon HR700 Horisontal klyvsag
Mer informasjon
Kraftbehov
Kraftbehov 11 kW Electric / per head
15 kW Electric / per head
Snittkapasitet
Maks. skjærebredde 400 mm
Maks. skjærehøyde 370 mm
Min. skjærehøyde 6 mm
Min. materiallengde 1200 mm
Matningssystem
Type Twin-track Steel Belt
Matehastighet 0 - 20 m/s
Blad
Lengde 4670 mm
Bredde 32 mm
35 mm
38 mm
Saghodets egenskaper og tilleggsutstyr
Hode opp/ned Manuell
Elektrisk
Båndhjul
Diameter 600 mm
Få et tilbud HR700 Horisontal klyvsag

sample@sample.com

Land