Swedish Homestead: Leter du etter en hobby som betaler for seg selv? Tenk på sagbruk!

By Wood-Mizer, Europe

 

En svensk husmann deler tre tips han lærte av sin far og hans egen erfaring for å ta den riktige beslutningen når du kjøper et sagbruk. La oss introdusere en Swedish Homestead-serie med hjemmefra filmer som forteller om en tredje generasjons tysk-amerikansk familie når de bygger livene sine på en stor gård i hjertet av det svenske landet.

 

La oss introdusere en Swedish Homestead-serie med hjemmefra filmer som forteller om en tredje generasjons tysk-amerikansk familie når de bygger livene sine på en stor gård i hjertet av det svenske landet. I 2002 flyttet foreldrene, Helmut og Susanne Fuchs, fra Tyskland for å oppfylle sin livslange drøm om å kjøpe og vedlikeholde en gammel gård. Etter hvert begynte de syv barna å dele den samme lidenskapen og fortsetter nå arven. Den svenske Homestead Channel deler nyttige tips, hjertevarmende historier, generasjonsvisdom og mer for virkelig å leve livet "på gården."

Simeon fikk vite av sin far, Helmut, at et sagbruk er en verdifull investering. Da Helmut kjøpte en LT40 Super, visste han at han måtte bevise for seg selv at sagbruket hans var verdt prisen. År senere så Simeon og faren hvordan fordelene med sagbruket, kvaliteten på trelasten og det harde arbeidet de investerte i å frese og bygge med sine egne tømmerstokker, bidro til å skape en hobby som betalte for seg selv - og mer.

Simeon diskuterer tre ting du trenger å vite før du kjøper drømmesagbruket. I motsetning til de fleste hobbyer gir sagbruk stor avkastning på investeringen. Swedish Homestead bruker sagbruket mye for sine egne behov, men finner også verdi i å oppfylle andres behov.

Den andre grunnen til at Simeon deler det å kjøpe et sagbruk, er at et sagbruk varer. Hans fars 15 år gamle LT40 Super har kvernet i over 5000 timer. Gjennom det svenske Homestead-familiens harde arbeid har sagbruket etter hvert betalt for seg selv og latt familien lære seg verdifull kunst å frese og bygge med tre.

Viktigst var det at Simeon og hans familie var i stand til å øke verdien på deres LT40 Super sagbruk med ti ganger mer enn det de betalte for det. De startet med et lån, men har for lengst betalt det lånet, og som Simeon sier, "oppfylte drømmen vår om å jobbe med naturen."

Delt med tillatelse fra Swedish Homestead.