LT20START Sawmill

Bestill vårt NYE LT20START Sagbruk med hydraulikk, første 20 enheter til spesialpris.

Spar opptil kr 45 000. -

Skriv ut denne siden Legg til for å sammenligne

LT20START båndsagbruk

Out of stock
Only %1 left
Rimelig LT20START sagbruk med full hydraulikk klar til bruk.
LT20START har den mest funksjonelle og populære konfigurasjonen med full hydraulikk og SW-10 Datastillverk for effektiv og enkel betjening, nå tilgjengelig til en budsjettvennlig pris!
Fordeler
  • 2 sirkelblad. 1 Justerbart blad.
Beskrivelse LT20START båndsagbruk

Basert på den allsidige og pålitelige LT20 sagbruksserien, beholder LT20START full funksjonalitet og skjæreparametere til en mye mer konkurransedyktig pris. Sagbruket er tilgjengelig i én hovedkonfigurasjon, inkludert en komplet hydraulisk tømmer håndtering og SW10 Stillverk for automatisk justering av kutt høyde. Den er utviklet for å møte et økende behov for budsjettsagbruk med kapasitet som matcher de større maskinene.

Sagbruket LT20START er designet for små og mellomstore bedrifter, samt enkeltbrukere, som er på jakt etter en driftsklar maskin med full sagbruksfunksjonalitet. Sagbruket LT20START gjør det mulig å konvertere tømmerstokker til tømmer effektivt og til en lav kostnad!

Flere alternativer og valg er reservert for sagbruket LT20SUPER, som er tilgjengelig i henhold til produksjonstiden. Denne LT20SUPER-konfigurasjonen gjør det mulig å tilpasse sagbruket til spesifikke krav og budsjettforhold.

Sagbruket LT20START gjør det mulig å kutte tømmerstokker med en maksimal diameter på 80 cm og en lengde på 6,1 m. Den er basert på en benk i M-størrelse, som er laget som i andre sagbruk. Det er mulig å kutte lengre tømmer med benk forlengelser, som er tilgjengelige i tillegg.

LT20START er et stasjonært sagbruk, som skal installeres under tak og boltes til betonggulvet. Sengen har A formet tverr benk (med valgfrie deksler i rustfritt stål) som hindrer barken i å bygge seg under stokken.

Den hydrauliske AH3 STANDARD-pakken er en åpenbar fordel med LT20START, som lar brukere enkelt håndtere tømmerstokker. Systemet drives av en 3-kW elektrisk motor med en oljemengde på 11 l/minutt. Den inkluderer tre sidestøtter, en sentral klemme, en klovender, to nivåruller og en tømmerlaster.

Det effektive hydrauliske systemet gir rask lasting, rotering og plassering av tømmerstokken på den mest praktiske måten. Den sentrale klemmen jobber på en solid enkeltstang i horisontalt og vertikalt plan, presser stokken mot sidestøttene og sikrer den godt under sagbruket.

LT20START-sagbruket bruker en standard 11 kW elektrisk motor. Flere motor- og hydraulikkalternativer er tilgjengelige på LT20SUPER sagbruk.

Kontrollpanelet har en ergonomisk joystick for å flytte saghodet fremover/bakover og leveres i standardutstyr med SW10 Datastillverk for automatisk justering av kutt høyde. Med denne enheten trenger du ikke å beregne og stille inn kutt høyden manuelt.

Bladføringsarmen beveges elektrisk og aktiveres på kontrollpanelet. Den stabiliserer bladet mens du kutter en stokk (spesielt de med uregelmessige former). Bladspenningen justeres med en skrue og et manometer. Bladsmøresystemet er basert på en elektromagnetisk ventil.

En barkfres er valgfritt. Det anbefales for sagbruk av skitne stokker med gjørme, sand eller is i barken, noe som forlenger bladets levetid.

LT20START bruker standard 4010 mm lange og 32 mm brede blader.

Read More
Videoer LT20START båndsagbruk
Utstyr LT20START båndsagbruk

Mer informasjon LT20START båndsagbruk
Mer informasjon
Kraftbehov
Kraftbehov 11 kW elektrisk
Snittkapasitet
Maks. stokkdiameter 80 cm
Max. Log Length 6.1 m
Maks. skjærebredde 65 cm
Maks. blokkbredde 58 cm
Maks. skjæredybde 25 cm
Saghodets egenskaper og tilleggsutstyr
Stillverk SW10
Hode opp/ned Elektrisk
Hode forover/bakover Elektrisk
Bladstyringsarm Elektrisk
Bladsmøringn Magnet ventil
Bladstrammingssystem Skrue med manometer
Barkfres Tilleggsutstyr
Sagflissamleport diameter 101,6 mm
Blad
Lengde 4010 mm
Bredde 32 mm
35 mm
Båndhjul
Diameter 483 mm
Type Med belte
Materiale Støpejern
Sagbenkens egenskaper og tilleggsutstyr
Benkekonstruksjon Monorail
Vinklede benkeskinner Standard
Benkeforlengelser Manual Bed Extension: 1.8 m, 3.6 m or 7.2 m
Standardutstyr Non-adjustable legs
Stokkhåndtering
STANDARD Hydraulikk 3 sidestøtter
Central Clamp on Single Rod
Stokk vender
2 Log Leveling Rollers
Stokk laster
3 kW Hydraulic Pump (11 l/min)
Funksjoner og tilleggsutstyr
Rammekonstruksjonn Løftebjelke
Standarder CE
Opsjoner Stainless Steel Rail Covers
Side Support Top Rollers