MP220 Høvel og Sirkelsag

Out of stock
Only %1 left
Badge
Skriv ut Legg til i Sammenlign
MP220 kombinerer effektivt fresing, høvling og saging i én maskin
MP220 høvle- og sirkelsagmaskin er en universell trebearbeidingsmaskin som er utviklet for å kunne høvle eller profilere og kutte arbeidsstykket til riktig bredde samtidig.
Beskrivelse MP220 Høvel og Sirkelsag

MP220 er en allsidig og kompakt maskin som kombinerer 3 nøkkeloperasjoner - høvling, fresing og ripping. Dette gir større effektivitet og betydelige tidsbesparelser. Du kan bruke den til trimming av trelast, kapping av firkanttømmer, høvling og fresing av brett, men viktigst av alt kan du få et ferdig produkt på én gang ved å kutte det til ønsket bredde.

Et godt eksempel er produksjon av dekorative strimler fra brett med forskjellige bredder. Takket være bruken av et sirkelsagblad i maskinen kan materialet bearbeides på et horisontalt hode i forskjellige bredder uten behov for ytterligere justering. Overskuddsmaterialet kuttes av slik at det oppnås ferdige produkter med samme dimensjoner. Sirkelsagbladet som brukes i maskinen med en diameter på 225 mm muliggjør saging med en maksimal høyde på 80 mm. For å ivareta sikkerheten er sagen beskyttet av et ståldeksel med to hull for oppsamling av sagflis. For å fjerne spon fra innsiden av maskinen på best mulig måte og for å holde arbeidsplassen ren, ble det installert et ekstra utsug punkt under arbeidsbordet i støpejern.

Arbeidsbordet til MP220 høvel og sirkelsag er laget av støpejern av høy kvalitet. Takket være egenskapene demper støpejern vibrasjoner og letter materialmatingen. Maskinen er utstyrt med et 44 cm langt innmatingsbord med trykk rulle. Det er mulig å utstyre maskinen med et ekstra innmatingsbord med en lengde på 120 cm. Et oversiktlig og brukervennlig kontrollpanel er plassert rett over innmatingsbordet, innen rekkevidde for operatøren.

En annen fordel med MP220 er det horisontale knivskaftet med en bredde på 410 mm og en diameter på 72 mm, som er utstyrt med fire knivspor. Skaftet er utstyrt med to rette kniver som standard. Wood-Mizer-tilbudet inkluderer ikke bare rette kniver, men også en hel rekke profilkniver, som også kan monteres på det horisontale skaftet. 3 kW-motoren som brukes gjør at materialet kan høvles til en dybde på 4 mm eller å produsere profiler med en dybde på opptil 20 mm.

Materialet mates inn via 3 matevalser. To stål ruller installert foran den horisontale akselen og en tredje, spesiell polyuretanrulle installert rett bak den, lar materialet gli jevnt under bearbeiding med den justerbare matingen i området fra 2 til 11 m/min.

Read More
Videoer MP220 Høvel og Sirkelsag
Utstyr MP220 Høvel og Sirkelsag

Spesifikasjon MP220 Høvel og Sirkelsag
Spesifikasjon
Horizontal Cutter
Motor 3 kW (Set Feed Speed)
4 kW (Variable Feed Speed)
Diameter 72 mm
Planing
Max. Planing Width 400 mm
Maks. skjæredybde 4 mm
Moulding
Maks. skjæredybde 20 mm
Ripsawing
Max. Ripsawing Width 280 mm
Max. Ripsawing Height 80 mm
Sirkelsagblad
Diameter 225 mm
Bore Diameter 35 mm
Matningssystem
Feed Speed 5 m/min
2-11 m/min
Feed Motor 0.18 kW (0.25 HP)
0.37 kW (0.5 HP) (with planetary gearbox)
Dimensions & Weight
Length 1116 mm
Width 788 mm
Height 1257 mm
Cast-Iron Table Size 650 mm x 410 mm
Weight 240 kg
Shipping Weight 360 kg
Dust Collection Specifications
Recommended Airflow 2000 m3/h
Dust Extraction Ports 50 mm
100 mm
125 mm
Get a Quote MP220 Høvel og Sirkelsag

sample@sample.com

Land