Ved LIGNA2019 Presenterte Wood-Mizer Et Bredt Spekter Av Nye Maskiner Som Kunne Konvertere Tømmer Til Planker Og Deretter Til Ferdige Produkter

Wood-Mizer at LIGNA 2019
01.06.2019

 

Ved LIGNA 2019 styrket Wood-Mizer sitt rykte som en ledende produsent som tilbyr maskiner til både små verksteder og industrielle bedrifter for primær og sekundær trebearbeiding. Wood-Mizer-utstyr gir hvert selskap muligheten til å dra nytte av vanskelige konkurranseutsatte markeder, for å finne nye nisjemarkeder, samtidig som det sparer verdifullt tre og energi.

For første gang på LIGNA ble et bredt spekter av planer / moulders presentert. Maskinene er dedikert til små til middels verksteder, og tillater sagbrukere å ta et videre skritt ved å legge til en støping for å konvertere brett til sluttprodukter.

Den Wood-Mizer planer / moulder rekkevidde demonstrert ved LIGNA inkluderte MP160 Planer og Tykkelse som både fly og overflater brett; MP200 Planer / Moulder er i stand til å fly og skape tømmer på to sider i et enkelt pass den allsidige MP260 og MP360 firesidige planer / mouldere, MF130 multifunksjonell vertikal spindelmolder med et vinklingsområde på 270 grader og MS300 presisjonstabellssagen med stor ripkapasitet og 45 graders vinkelvinkling.

 

 

 

Ved siden av de kjente profesjonelle sagbrukene som LT70, LT40 og LT15START, presenterte Wood-Mizer den nye 90 cm tømmerdiameterkapasitet LT15WIDE sagbruk og inngangsnivå LX50 for sagbrukere som ønsker å starte virksomhet med minimal investering i utstyret.

  

  

  

  

  

  

  

For flere år siden introduserte Wood-Mizer den nye TITAN-linjen ved å produsere industrielt høyvolum savsmaskinutstyr. I løpet av årets LIGNA-messe ble TITAN-linjen presentert av tre enheter: WB2000 bredbånds sagbruk, som har tung konstruksjon, lav vedlikeholdskrav og effektiv drift; EA3000-optimaliseringsbrettet, hvis sensorer gjør det mulig for skanneren å skanne planker og få mest mulig ut av plater av varierende bredder; og en EG800 multirip edger med høy kapasitet, en robust maskin som kan kantes opp til 100 mm tykk.

 

  

  

  

LIGNA-besøkende ble også presentert med Wood-Mizers linje av treskjærende kniver og kniver som inkluderer multirip-, ripsaw-, crosscut- og rammesagblad, skjære- og støpekniver samt smalbånds- og bredbåndsbåndsagblad. Med mer enn 2000 tilgjengelige varer på lager, dekker det kontinuerlig ekspanderende produktspekteret omtrent hver sagbladstørrelse og applikasjon som kreves.

LIGNA 2019 understreket Wood-Mizers verdensomspennende rykte om å være en pålitelig produsent som tilbyr maskiner for både små verksteder og industrielle sagbruk, som utfører primær og sekundær trebearbeiding, noe som gir alle selskapene muligheten til å dra nytte av Wood-Mizers beviste og robuste utstyr.