StartCUT - en ny serie Wood-Mizer-sagblad

Wood-Mizer blades
06.05.2020

 

Wood-Mizer introduserer en ny serie med Bånd sagblad av karbonstål som kombinerer lav pris og mellomtoner ytelse. For øyeblikket er StartCUT det rimeligste bladet i selskapets knivserie.

StartCUT-blader er et nytt tilskudd til Wood-Mizers blad serie, som også inkluderer den populære SilverTIP-serien, bestselgende DoubleHARD-serie, høykvalitets MaxFLEX og BiMETAL-, RazorTIP- og Vortex-sagblad.

StartCUT-blader er produsert av karbonstål med fokus på kvalitet og prioritering av en høy standard av tekniske parametere. Disse sagbrukene og sagbladene selges med induksjonsherdede tenner som er vigget og slipt. StartCUT er for tiden et av de mest økonomiske bladene på markedet som gir konkurransedyktig pris sammen med kvalitetskuttingsresultater.

"Det er en stor gruppe kunder hvis valg er basert på knivkostnaden. StartCUT er det beste bladet i dette tilfellet. StartCUT er testet i mange land og har vist seg å tilfredsstille kundenes forventninger", sier Krzysztof Kropidlowski, salgsdirektør i Wood-Mizer Industries, Polen.

Den nye StartCUT-blad logoen:

Wood-Mizer StartCUT blades

StartCUT-blad er tilgjengelige for bestilling i Norge, Ring Wood-Mizer Nordic AS på 41 28 00 76 eller send en e-post til post@woodmizer.no