Wood-Mizer Frigir MF130 Multifunksjonell Vertikal Spindelmolder

Wood-Mizer MF130 Multifunctional Vertical Spindle Moulder
03.07.2019

 

MF130 er svaret når du trenger mer fleksibilitet for å produsere mange varianter av unike produkter i verkstedet ditt. Designet for ultimat allsidighet, kan du bruke MF130 til retting og forming, buet form, ruting, toning og mer!

Toppfunksjoner:

  • 1 multifunksjonsspindel med justerbar vinkel og posisjon
  • For produsenter av vinduer, dører og mer
  • Stabil konstruksjon, fleksibel konfigurasjon og muligheter for en rekke bruksområder

Spindelen kan heves eller senkes etter behov. Med et vinkelområde på 270 grader kan kutteren eller rute biten maskinstyrke bordet nedenfra, sidene og ovenfra - i nesten alle vinkler. Én side om gangen kan du planere bordet på alle fire sider, samt forme endene på bordet, og rute hull i overflaten - alt sammen med MF130s enkeltspindel er unikt konfigurert for hver operasjon.

Ytterligere alternativer er tilgjengelige for å utvide mulighetene til MF130, for eksempel et flerveis bord, buede gjerder for å lage buede lister og jevn strømforsyning. Når du trenger ultimate fleksibilitet fra en maskin - MF130 er svaret!

MF130 ble produsert i Sverige siden 1980-tallet. Nå er MF130 fortsatt laget i Sverige av Wood-Mizer, og utvider Wood-Mizers rykte som verdensomspennende produsent av utstyr som kan sømløst konvertere logger til tømmer og til ferdige treprodukter.