Skriv ut denne siden Legg til for å sammenligne

TVS Vertikal sag

Out of stock
Ta bort to sider av stokker, blokker og bakhun.
TVS (Dobbel vertikal sag) fjerner på en pålitelig måte to sider fra stokker, blokker og hunved i en produksjonslinje.
Fordeler
  • 2 sirkelblad. 1 Justerbart blad.
Beskrivelse TVS Vertikal sag

TVS (Dobbel vertikal sag) bruker blad med tynt sagsnitt for effektivt å ta bort de to vertikale sidene av stokker opp til 400 mm i diameter.  

TVS er kostnadseffektiv, flersidig, konstruert for høy ytelse, og bygd solid for mange års pålitelig innsats. TVS arbeider like bra som enkeltstående enhet eller innsatt i en eksisterende saglinje.

En flyttbar kontrollplass har alle styringer for matekjedens hastighet, snittbredde, laseraktivering og tilleggsutstyret dimensjonsinnstilling. Dimensjonsinnstillingen lagrer fem forskjellige forhåndsinnstilte bredder, som lar operatøren skifte skurdimensjoner raskt avhengig av stokkstørrelse, og derved reduseres behovet for å forhåndssortere stokkene.

Forskjellige typer matesystemer gjør TVS til en av de mest fleksible løsninger for å ta bort to sider fra rette stokker, krokete stokker, stokker med en flat overflate og bakhun fra 0-25 m per minutt.

Matekjeder for runde stokker

V matessystemet fører stokkene en om gangen gjennom TVS. Piggede nedholdere styrer stokken. Medbringeravstanden kan endres for å tilpasses standard stokklengder. Dette er et godt valg for rette stokker med standard lengder.
Piggkjede matesystemet med kraftige, piggede toppruller gir bedre stabilitet til stokken når den går gjennom TVS. Stokker kan lastes på matekjeden med liten eller ingen avstand mellom dem. Dette valget er ideelt for å øke produktiviteten ved rette og krokede stokker. Utmatningbenken har tre utførelser for håndtering av bakhun.

Sideskiver –pneumatisk opererte sidearmer som holder sidebordet mot stokken inntil ønsket droppsone nås. Armene åpner og frigjør de to sidebordene sammen.

Sideruller – spiralruller er montert langs begge sidene av utmatningsbordet, og når stokken blir skåret faller sidebordene ned på siderullene og blir etter hvert beveget utover til de faller ned på tverrtansportørbordet. Økonomiversjonen denne benken har ingen spiralruller eller sideskiver, og sidebordene faller direkte ned på en tverrtransportør.

Matekjeder for virke som alt har en flat side

Skjæring av blokk - For oppdeling av virke som allerede har to flatskårne flater, finnes en flat matekjede med kraftige, piggede toppruller. Denne er vanlig å bruke når to TVS står sammen i linje.
Kanting av bakhun En annen populær anvendelse av TVS er for en gjenvinningslinje for bakhun. Store bakhun kan sendes gjennom TVS og så mates videre til en kløvsag eller flerhodet kløvsag.

Read More
Videoer TVS Vertikal sag
Utstyr TVS Vertikal sag
Mer informasjon TVS Vertikal sag
Mer informasjon
Kraftbehov
Kraftbehov 2 x 7,5 kW elektrisk
2 x 11 kW elektrisk
Snittkapasitet
Maks. stokkdiameter 400 mm
Min. stokkdiameter 100 mm
Maks. stokklengde 2,4 m
3,6 m
Min. stokklengde 1,2 m
2,4 m
Maks. skjærebredde 250 mm
Min. skjærebredde 7 cm
Saghodets egenskaper og tilleggsutstyr
Stillverk TBS 01 Setworks
Innstilling av hode Elektrisk
Bladsmøring LubeMizer
Bladstrammingssystem Hydraulic with Lever and Gauge
Nedholdere type Heavy Hold-Dows Rollers
Spiked Hold-Down Rollers
Heavy Spiked Hold-Down Rollers
Options Laser Sight
Set of Additional Rollers
Blad
Lengde 4670 mm
Bredde 32 mm
35 mm
38 mm
Tykkelse 1.07 mm
1.14 mm
1.27 mm
1.40 mm
Båndhjul
Diameter 600 mm
Type Belted
Materiale Cast Steel
Matningssystem
Matehastighet 0-20 m/min
Type V Feed Chain
Spiky Chain
Flat Chain
Motor 1.1 kW
Funksjoner og tilleggsutstyr
Power Requirements 3 Phases, 400 V, 50 Hz
Options Log Deck
Slab Transfer Deck
Få et tilbud TVS Vertikal sag

sample@sample.com

Land