WB2000 TITAN industriell båndsagbruk

In stock
Skriv ut Legg til i Sammenlign
Kraftig konstruksjon, 6 tonns stokkapasitet, lave vedlikeholdskrav og effektiv drift.
Beskrivelse WB2000 TITAN industriell båndsagbruk

Wood-Mizers kunnskap om kunders behov i internasjonale markeder har gitt en sag som er det beste både smal- og bredbåndsteknologier har å tilby.

Wood-Mizers WB200 har robust konstruksjon, lave vedlikeholdskrav og effektiv drift. Elektronisk dimensjonsinnstilling og oppbygd styringsstasjon for operatøren gjør det mulig for en enkelt operatør å betjene all skur samt stokkhåndteringsfunksjoner mens han har full oversikt over arbeidet. Den avanserte PLS dimensjonsinnstillingen vises på en 19 cm HMI touch-screen som angir aktuelle bord- og blokkstørrelser sammen med aktuell hodehøyde, mateposisjon og bladets kraftforbruk.

Den kraftig konstruerte sagbenken har en stokkapasitet opptil 6 tonn. De doble c-kanal stålbjelkene som utgjør rammen er massive – 400 mm høye ganger 110 mm brede. Alle hydrauliske stokkhåndteringsfunksjoner – så som stokklemmer, kjedevendere og drevne ruller – er moduloppbygd, og kan flyttes til forskjellige plasseringer etter behov.

WB2000 er like mye brukt som en enkeltstående sag for å bearbeide alle ønskede materialer, eller som et tillegg til en eksisterende virksomhet for å bearbeide ukurante stokker, eller til å produsere kundebestillinger som det eksisterende utstyret ikke er egnet for.

Read More
Videoer WB2000 TITAN industriell båndsagbruk
Spesifikasjon WB2000 TITAN industriell båndsagbruk
Spesifikasjon
Kraftbehov
Kraftbehov 30 kW elektrisk
37 kW elektrisk
Snittkapasitet
Maks. skjærebredde 90 cm
Saghodets egenskaper og tilleggsutstyr
Stillverk SW PLC3
Hode opp/ned Elektrisk
Hode forover/bakover Elektrisk
Bladsmøringn Automatisk
Tilleggsutstyr Lasersikte
Båndhjul
Diameter 800 mm
Funksjoner og tilleggsutstyr
Standarder CE
Opsjoner Tømmerdekk
Privacy Policy